Termékek Menü

Védőszeművegek

Előzze meg a kellemetlen és fájdalmas szemsérüléseket, szemműtéteket. Minimális befektetésen, ne múljon a szeme világa. Szemüvegek széles palettáját találja nálunk. Akár üzem látogatásról legyen szó, vagy alkalmi felhasználásról, a kötelező viseletig. Torzítás mentes változatban is megtalálja számításait.

Nézet:
Rendezés:
Cikkszám: PR32
1.690 Ft
Gyártó: PORTWEST

A klasszikus kialakítású Wrap Around szemüveg már elérhető kettős anyag kialakítású szárral az extra komfort érdekében. Az egy darabból álló lencse kialakításnak köszönhetően a szemüveg rendkívül könnyű, így kiváló kényelmet biztosít hosszú használati idő alatt. A lencse karcmentes és páramentes bevonattal rendelkezik a maximális teljesítmény érdekében.

Cikkszám: PS03
4.200 Ft
Gyártó: PORTWEST
Focus védőszemüveg széles látómezővel állítható és hosszítható szárral. A kivehető habtömítés extra komfortot és védelmet biztosít a rázkodás és a por ellen. PA13 RX kerettel használható. Páramentes bevonat Karcmentes bevonat CE minősítés Állítható hosszúság Kisker csomagolás Állítható szög az optimális illeszkedésért Automatákhoz fejlesztve A kivehető habtömítés nagyobb ütésállóságot és porok elleni védelmet biztosít Széles körben alkalmazható 99% UV védelem Kivehető RX betét
Cikkszám: PS04
3.670 Ft
Gyártó: PORTWEST

Könnyű, sportos védőszemüveg modell, mely állítható orrnyereggel készül. Karc- és páramentes bevonat.

Cikkszám: PS05
4.100 Ft
Gyártó: PORTWEST
Az Athen Sport szemüveget a felhasználó testi adottságait figyelembe véve tervezték. Könnyű, erős és rugalmas, így hosszabb használat esetén is ideális választás. Ezen kívül sportos megjelenést és csúszásmentes komfortot biztosít.
Cikkszám: PS06
4.250 Ft
Gyártó: PORTWEST

A Paris Sport védőszemüveg könnyű sportos és hosszú életre tervezett modell. Dupla lencsés kialakítás és oldalsó furatok segítik a levegő áramlását. Puha orrnyereg és szár kialakítás. Páramentes bevonat Karcmentes bevonat CE minősítés Kisker csomagolás Automatákhoz fejlesztve Puha szárvégek és gumírozott orrnyereg 99% UV védelem

Cikkszám: PS09
4.900 Ft
Gyártó: PORTWEST
Az Impervious védőszemüveg innovatív olaj és szennyeződés taszító bevonattal rendelkezik amely segítségével tiszta marad a lencse akár extrém körülmények között is. Erős és modern kialakítású szárak. Széles rugalmas szalag biztosítja a jobb illeszkedést míg az eltávolítható EVA habtömítés extra kényelmet biztosít miközben további védelmet nyújt a rázkodás és a por ellen. Páramentes bevonat Karcmentes bevonat CE minősítés Szellőzőnyílások Kisker csomagolás 100% fémmentes Automatákhoz fejlesztve Flexibilis szárak A kivehető habtömítés nagyobb ütésállóságot és porok elleni védelmet biztosít A klasszikus szár és a széles gumipánt többfunkciós használatot biztosít Puha kar végek 99% UV védelem Oleofób és szennyeződésmentes lencse kezelés
Cikkszám: PS11
4.200 Ft
Gyártó: PORTWEST
Dielektromos biztonsági szemüveg, fémmentes rögzítésekkel. Strapabíró, modern stílusú, dupla anyagból készült szárakkal. A széles gumiszalag biztosítja a tökéletes illeszkedést, könnyen kombinálható védősisakokkal és hallásvédőkkel. A kivehető habtömítés extra komfortot és védelmet biztosít rázkódás és por ellen.
Cikkszám: PS12
2.000 Ft
Gyártó: PORTWEST
Innovatív, könnyű, dielektromos védőszemüveg, fémmentes rögzítésekkel. Strapabíró és modern kialakítás, dupla anyagból készült szárakkal. Az oldalán található perforációk nagyobb szellőzést és komfortot biztosítanak. EN 166 (1 FT ); EN 170 (2C-1.2 (clear)); EN 172 (5-3.1 (smoke))
Cikkszám: PS21
3.460 Ft
Gyártó: PORTWEST
PS21 indirekt szellőzésű védőszemüveg acetát lencsével, amely alkalmassá teszi vegyi munkákhoz való használatra. Páramentes, karcmentes bevonat és puha keret jellemzi. Automatákhoz fejlesztve, közvetett szellőzés, ultrakönnyű.
Cikkszám: PS29
8.990 Ft
Gyártó: PORTWEST
Prémium zárt védőszemüveg erős robusztus kialakítással puha belső habszivaccsal az extra komfortért és rezgés csillapításért. Az Impervious modell innovatív olaj és szennyeződés taszító bevonattal rendelkezik amely segítségével tiszta marad a lencse akár extrém körülmények között is. Széles elasztikus állítható pánt. Indirekt. Páramentes bevonat Karcmentes bevonat CE minősítés Kisker csomagolás 100% fémmentes Automatákhoz fejlesztve Közvetett szellőzés Állítható pánt rögzítés 99% UV védelem Oleofób és szennyeződésmentes lencse kezelés
Cikkszám: PS32
1.750 Ft
Gyártó: PORTWEST
A legnépszerűbb Wrap Around szemüvegünk mostantól kiegészítő élvédelemmel is elérhető. A kivehető tömítés kényelmes illeszkedést és optimális por- és ütésállóságot biztosít.
Cikkszám: PW 11
4.800 Ft
Gyártó: PORTWEST
A Levo védőszemüveg a hagyományos és a gumipántos szemüvegek keveréke. A hagyományos védőszemüvegek kényelme, magasabb védelmi képességgel. A cserélhető hab tömítés további homlok és arc védelmet biztosít. Állítható szíj és puha gumiból készült betétek. Kiváló szellőzés indirekt szellőzőkkel a párásodás megelőzésére.
Cikkszám: PW13
2.290 Ft
Gyártó: PORTWEST
Egyedi stílusú, 100% UV védelmet biztosító védőszemüveg.
Cikkszám: PW14
2.300 Ft
Gyártó: PORTWEST
 
Szuperkönnyű, mégis strapabíró védőszemüveg modell. Kényelmes kialakítás, vékonyított tervezés.
Cikkszám: PW15
2.000 Ft
Gyártó: PORTWEST

Új védőszemüveg modellünk teljes körkörös védelmet biztosít. Stílusos kialakítása a legkülönbözőbb arcformákhoz alkalmazható.

Cikkszám: PW18
9.000 Ft
Gyártó: PORTWEST

Polarizált lencsével rendelkező védőszemüveg, mely éles kontrasztokat és kiváló védelmet biztosít. 99%-os UV védelem, kimagasló komfort, csúszásmentes szárak.

Cikkszám: PW20
1.740 Ft
Gyártó: PORTWEST

Direkt ventillációs strapabíró védőszemüveg. Viselhető pormaszkkal, illetve korrekciós szemüveggel együtt is. Szuperpuha PVC kerettel és kristálytiszta lencsékkel készül. Ideális megoldás kemény munkakörülményekhez.

Cikkszám: PW22
5.600 Ft
Gyártó: PORTWEST
Aerodinamikus formájú, torzításmentes védőszemüveg, puha PVC kerettel. Indirekt ventillációs kivitel, mely megakadályozza a szennyezőanyagok bejutását. Páramentesítő bevonattal rendelkezik, viselhető pormaszkkal, korrekciós szemüveggel együtt is.
Cikkszám: PW24
7.350 Ft
Gyártó: PORTWEST
Egyedi tervezésű panoráma védőszemüveg, kimagasló vegyianyag elleni védelemmel. A PW23 arcvédővel kombinálható kivitel.
Cikkszám: PW31
2.300 Ft
Gyártó: PORTWEST

Ultrakönnyű polikarbonát védőszemüveg, karcmentes, antisztatikus lencsékkel. Stílusos, az arc vonalát követő vonalvezetés. 5 fokozatban állítható szárhossz.

Cikkszám: PW32
1.310 Ft
Gyártó: PORTWEST

A PW32 védőszemüveg választékunk egyik legnépszerűbb tagja. Egyedi tervezésű, ultrakönnyű modell, rugalmas szárakkal, karcmentes lencsékkel. Unisex.

Szín: víztiszta, fekete, tükröződő, víztiszta/narancs, víztiszta / víztiszta

 
Cikkszám: PW33
1.110 Ft
Gyártó: PORTWEST

Hagyományos tervezésű védőszemüveg, polikarbonát panoráma lencsével, oldalvédelemmel, állítható szárhosszal.

Füst / fekete, kék, sárga, víztiszta,

Cikkszám: PW34
1.730 Ft
Gyártó: PORTWEST

Divatos keretnélküli védőszemüveg. Ultrakönnyű, komfortos viselet. Puha gumi szárakkal, kényelmes orrnyereg kialakítással. EN166 1F szerint minősítve. A sötétített változat UV400 védelmet is biztosít.

Füst, Sárga, Víztiszta

Cikkszám: PW35
2.000 Ft
Gyártó: PORTWEST

A Safeguard típus műanyag kerettel, 7 pozícióban állítható dőlésszöggel és állítható szárhosszal készül. Egyesíti magában a modern stílust és a kiváló viselési komfortot. A szürke lencsés változat UV400 védelmet is biztosít. A lencsék karcmentesek és páramentesek.

Tükröződő, Víztiszta, 

Cikkszám: PW37
2.400 Ft
Gyártó: PORTWEST

A Bold Pro típus egyesíti a modern stílust a védelemmel. Strapabíró, ütésálló polikarbonát lencsékkel készül, melyek karcmentes és páramentes réteggel vannak ellátva. Puha gumírozott szárakkal és orrnyereg kialakítással, több színben.

Kék, Piros, Narancs

Cikkszám: PW38
1.450 Ft
Gyártó: PORTWEST

Új sportos, egyedi tervezésű védőszemüveg. A Pan View ultrakönnyű, puha szárakkal készül, oldalvédelmet is biztosít.

Cikkszám: PW39
1.900 Ft
Gyártó: PORTWEST

Kiváló optikai minőséget képviselő könnyű védőszemüveg. Kényelmes orrnyereg kialakítás, tartós kivitel.

Cikkszám: PW60
2.390 Ft
Gyártó: PORTWEST

A PW60 kényelmes és funkcionális. Puha, komfortos kerettel, felhajtható lencsékkel, állítható gumipánttal készül. 5-ös lencsével.

Cikkszám: PW68
2.200 Ft
Gyártó: PORTWEST

Sokoldalú, 5-ös sötétedési szintű lencsével készülő hegesztőszemüveg modell állítható karokkal.

Cikkszám: PS30
1.990 Ft
Gyártó: PORTWEST
A PS30 egy ultra könnyű szemüveg mely normál szemüveg felett is hordható. Széles panoráma lencsével oldal- és szemöldök védelemmel rendelkezik. Állítható és bővíthető szárak teszik még komfortosabbá.,Karcmentes bevonat,CE minősítés,Állítható hosszúság,Könnyű,Kisker csomagolás ,Állítható szög az optimális illeszkedésért,Normál szemüveg feletti hordásra is beállítható,Automatákhoz fejlesztve,Kitűnő oldalvédelem
Cikkszám: PA30BKR
11.030 Ft
Gyártó: PORTWEST

Univerzális, rugalmas, gumírozott zsinór, mely még komfortosabbát teszi a védőszemüveg viselését.

Cikkszám: PA35
31.000 Ft
Gyártó: PORTWEST
Puha mikroszálas tok.
Cikkszám: PA01WHR
4.400 Ft
Gyártó: PORTWEST

Szemüvegtisztító adagoló, mely használatra készen érkezik. Erős kartonból készül, egyszerű adagolást tesz lehetővé. Könnyen felakasztható. Tartalma: 100 db, külön csomagolt tisztítókendő (5”x 8”)

Cikkszám: U9963000
7.500 Ft
Gyártó: UVEX

UVEX NEDVESÍTETT TÖRLŐKENDŐ

Cikkszám: 9963000

  • Alkalmas minden uvex védőszemüveghez
  • Szilikonmentes
  • Külön csomagolt