ESD, antisztatikus felszerelések

Elektronikus eszközök, elektrosztatikus jelenségek elleni védelem. 

Rendezés:

EP 618691 ANTISZTATIKUS ESD MINŐSÍTETT POLIAMID/KARBON KESZTYŰ

Cikkszám: EP 618691
290 Ft
Gyártó: EUROPROTECT
8-10 méretekben kapható

PORTWEST AS10 ANTISZTATIKUS, ESD KÖPENY

Cikkszám: AS10
13.700 Ft
Gyártó: PORTWEST

Modellünk kiváló megoldások ESD védett területekhez. Az anyagban lévő vezetőképes szálak megelőzik a kisülések keletkezését, földelik a statikus feltöltődést. Új, anyagában antisztatikus köpeny modell. Kényelmes, ugyanakkor kiemelkedő védelmet biztosít. Patentos kivitelben készül.

PORTWEST AS11 ANTISZTATIKUS, ESD NADRÁG

Cikkszám: AS11
14.200 Ft
Gyártó: PORTWEST

Modellünk kiváló megoldások ESD védett területekhez. Az anyagban lévő vezetőképes szálak megelőzik a kisülések keletkezését, földelik a statikus feltöltődést. Unisex ESD nadrág, mely AS10 köpenyünkkel együtt viselhető. Magasfokú védelmet és kényelmet biztosít.

PORTWEST AS20 ANTISZTATIKUS, ESD PÓLÓ

Cikkszám: AS20
7.690 Ft
Gyártó: PORTWEST
Ez az anyagában vezetőképes szálakkal átszőtt, kényelmes és könnyű munkavédelmi pólómodell kiváló megoldás az ESD védelmet igénylő munkaterületekhez. Ideális olyan munkakörnyezetben, ahol a kisülések keletkezése fennáll, és a statikus feltöltődés veszélyt jelent a gyártásban. A teljes védelem érdekében az AS11 cikkszámú nadrággal és az AS10 cikkszámú köpennyel együtt viselhető védőruha kiegészítő.

UVEX U69808 UVEX MOTION LIGHT (S1 ESD) NUBUK SZANDÁL

Cikkszám: U69808
30.600 Ft
Gyártó: UVEX

Ultrakönnyű lábbeli ergonómikus, nagyon rugalmas kétrétegű PUR talprendszerrel, erős, szellőző nubuk felsőrész, lélegző textil bélés, széles, sportos kialakítás, öntisztító talp, mely nem hagy nyomot és ellenáll 120 C°-os hőnek, acél lábujjvédő, komfortos, párnázott nyelv és bokarész, kibicsaklás elleni uvex anti-twist sarokmerevítő rendszer a boka stabilitásáért, kivehető, antisztatikus, izzadságszívó, nedvességelvezető talpbetét, kopásálló, bőrsemleges textil felülettel a láb kellemes hőmérsékletszabályozásáért (climazone), az elektrosztatikus feltöltődés ellen fokozott védelmet nyújtó uvex védőcipők teljesítik az ESD követelményszintet, elektromos ellenállásuk 35 MΩ (3,5 x 107 Ω) alatti.

Kifutó termék!