PORTWEST

A Portwest termékek mostantól még kedvezőbb áron vásárolhatóak meg webáruházunkban.  

Rendezés:

A111 PORTWEST PVC PONTOZOTT VÉDŐKESZTYŰ / PÁR

Cikkszám: A111WBRL
260 Ft
Gyártó: PORTWEST

Könnyű, kényelmes, egy darabban kötött, kevertszálas munkavédelmi kesztyű, tenyéren PVC pontozással, a maximális tapadás érdekében. Könnyű és kényelmes. Kiváló választás magas szintű kézügyességet igénylő munkákhoz. Jól teljesít száraz körülmények között. CE minősításű, 1-es kategóriájú munka kesztyű, minimális kockázatokra.

A001 PORTWEST KESZTYŰ RÖGZÍTŐ

Cikkszám: A001BKR
1.960 Ft
Gyártó: PORTWEST
Kifinomult megoldás kesztyűk rögzítésére. Nem kell többé aggódnia, hogy elveszti kesztyűit.

A100 PORTWEST MÁRTOTT LATEX VÉDŐKESZTYŰ / PÁR

Cikkszám: A100GNRL
700 Ft
Gyártó: PORTWEST
Prémium minőségű latex bevonattal készült munkakesztyű, amely kiváló átszúrás és kopásálló tulajdonsággal bír. Ergonomikus kialakítású, szellőzést biztosító kézháttal rendelkezik, így rendkívül kényelmes viselet. Az érdesített latexhab tenyérbevonat kiváló fogásbiztonságot nyújt nedves és száraz munkakörülmények között is. Kiváló minőségű munkavédelmi kesztyű.

A109 PORTWEST MÁRTOTT LATEX KESZTYŰ / PÁR

Cikkszám: A109BKRL
840 Ft
Gyártó: PORTWEST
Prémium minőségű latex mártással készül, mely kiváló átszúrás és kopásálló tulajdonsággal rendelkezik. Száraz és nedves munkakörnyezetben is használható. Ergonómikus kialakítású, szellőző kézháttal rendelkezik, igy rendkívül komfortos viselet.

A110 PORTWEST NYLON PVC PONTOZOTT VÉDŐKESZTYŰ / PÁR

Cikkszám: A110WBRL
455 Ft
Gyártó: PORTWEST
Száraz munkakörnyezetre javasolt, jó fogásbiztonságot adó munkavédelmi kesztyű modell. Egy darabban kötött, 13 gauge nylon, PVC pontozott tenyérrel a maximális tapadás érdekében. Kiváló választás magas szintű kézügyességet igénylő munkákhoz.

A115 PORTWEST THERMOLITE KESZTYŰ / PÁR

Cikkszám: A115NARXL
1.230 Ft
Gyártó: PORTWEST
Az en 511 szabvány meghatározza a hőközlés vagy hővezetés által -50°C-ig, hideg ellen védő kesztyűk követelményeit és próbamódszereit. Ez a hideg, vagy éghajlati feltételekhez, vagy ipari tevékenységhez kapcsolódik. Thermal kesztyű hideg munkakörülményekhez ajánlott. Gumírozott mandzsettával. Ideális ‘kesztyűbélésként’ használva.

A121 PORTWEST PU UJJVÉGMÁRTOTT VÉDŐKESZTYŰ / PÁR

Cikkszám: A121WHRM
360 Ft
Gyártó: PORTWEST
Magas minőségű, a mikroelektronikai és precíziós ipar részére kifejlesztett munkavédelmi kesztyű modell, amely kiváló fogásbiztonságot biztosít. Az ujjvégeken PU (poliuretán) bevonattal van ellátva. A szöszmentes konstrukció a szennyeződések minimalizálása érdekében lett kialakítva.

A130 PORTWEST CIKKCAKKOS KESZTYŰ / PÁR

Cikkszám: A130ORRL
600 Ft
Gyártó: PORTWEST
Extra fogásbiztonság! Mindkét oldalon PVC rácsozással rendelkező kesztyű, ideális raktári, építőipari munkákhoz. 7 gauge, kevertszálas alapkesztyű.

A140 PORTWEST MÁRTOTT LATEX VÉDŐKESZTYŰ, TÉLI KIVITEL / PÁR

Cikkszám: A140BKRM
1.320 Ft
Gyártó: PORTWEST
Ez a Thermal latex mártott munkavédelmi kesztyű, hideg körülményekre lett tervezve. Meleg, 10-es kötésű, komfortos akril béléssel, amely hideg elleni védelmet biztosít. Az érdesített latex tenyérrész kiváló fogásbiztonságot nyújt nedves és száraz körülmények között egyaránt. Ideális építőipari, logisztikai, karbantartási és kommunális feladatokhoz.

A145 PORTWEST HŰTŐHÁZI VÉDŐKESZTYŰ / PÁR

Cikkszám: A145OBLL
1.850 Ft
Gyártó: PORTWEST
Kifejezetten hideg munkakörülményekre tervezett (7-es kötésű) munkavédelmi kesztyű modell. A csúszásmentes latex tenyérbevonata kiváló fogásbiztonságot, a kötött kézhát megfelelő szellőzést, akril bélése pedig meleget garantál még a legszélsőségesebb körülmények között is. A teljesen mártott hüvelykujj a fokozottabb védelmet segíti.

A146 PORTWEST ARCTIC TÉLI VÉDŐKESZTYŰ / PÁR

Cikkszám: A146
2.450 Ft
Gyártó: PORTWEST

Dupla bélésű, puha, ökölcsontig microfoamnitril bevonattal ellátott munkavédelmi kesztyű, ami kiválóan véd a hideg ellen. Nyitott kézháttal rendelkezik a jobb szellőzésért. Kiváló kopásállóság és szakítószilárdság jellemzi. A dupla bélés fokozott hőszigetelést biztosít. A rugalmas homokos (textúrált) nitril bevonat kiváló tapadást nyújt nedves és száraz munkakörülmények között egyaránt. A szöszmentes konstrukció a szennyeződések minimalizálása érdekében lett kialakítva.

A150 PORTWEST MÁRTOTT LATEX MUNKAVÉDELMI KESZTYŰ (A100 ÖKO VERZIÓ) / PÁR

Cikkszám: A150BKRL
510 Ft
Gyártó: PORTWEST
A legkedvezőbb áron biztosítja a kéz védelmét és a kényelmet. Kevertszálas alapkesztyűn erős, vastag latex tenyérbevonattal, lélegző kézháttal készül. Érdesített latex tenyérrésszel, amely kiváló fogásbiztonságot nyújt, valamint meleget és kényelmet biztosító kötött mandzsettával. A legjobb védőkesztyű választás általános szerelési, anyagmozgatási munkákhoz.

A198 PORTWEST ESD UJJVÉG BEVONT VÉDŐKESZTYŰ / PÁR

Cikkszám: A198GRRL
540 Ft 320 Ft
Gyártó: PORTWEST
A 13g Pylon és szénszálból készült antisztatikus védőkesztyű megakadályozza a statikus feltöltődést. PU (poliuretán) ujjvég mártással van ellátva, amely fokozott kopásállóságot biztosít. Ez a munkavédelmi kesztyű használható a legtöbb érintőképernyős eszközzel. Maximális szellőzést és precíziós fogásbiztonságot nyújt, tökéletes választás összetett feladatokhoz. Ajánlott: ESD környezetben, elektronikai szerelési, tesztelési és precíziós munkákhoz. Az A199 cikkszámú védőkesztyű a tenyérmártott, míg az A197 a bevonat nélküli váLtozata.

A199 PORTWEST ESD TENYÉR BEVONT VÉDŐKESZTYŰ / PÁR

Cikkszám: A199GRRL
630 Ft
Gyártó: PORTWEST
13g pylon és szénszálból készült ESD antisztatikus munkavédelmi kesztyű, PU (poliuretán) kopásálló tenyérbevonattal van ellátva az elektronikai ipar számára. A kesztyű anyaga megakadályozza az elektromos feltöltődést, a tenyérbevonat fogásbiztonságot, a kézhát pedig jó szellőzést biztosít. Használható a legtöbb érintőképernyős eszközzel. Tökéletes választás összetett feladatokhoz, elektronikai szerelési, tesztelési és precíziós munkákhoz. Az A198 cikkszámú védőkesztyű tenyér bevont változata.

A300 PORTWEST NITRIL CSUKLÓIG MÁRTOTT VÉDŐKESZTYŰ / PÁR

Cikkszám: A300NARL
940 Ft
Gyártó: PORTWEST
A munkavédelmi kesztyű teljesen mártott, maximálisan kopásálló nitril bevonata kiváló védelmet nyújt olajokkal, zsírokkal és vízzel szemben. Ideális minden olyan munkakörnyezetben, ahol víz-, olaj-, és zsírállóságra van szükség. Tökéletesen megfelel például karbantartási és kommunális feladatokhoz. Jersey pamutbéléssel és kötött csuklórésszel rendelkező védőkesztyű.

A310 PORTWEST FLEXO GRIP NITRIL VÉDŐKESZTYŰ / PÁR

Cikkszám: A310GRWM
395 Ft
Gyártó: PORTWEST
Autószerelési, építőipari és egyéb munkákhoz ideális. Kényelmes munkavédelmi kesztyű erős nitril tenyérbevonattal, amely jobb fogásbiztonságot és szellőzést biztosít. A szöszmentes konstrukció a szennyeződések minimalizálása érdekében lett kialakítva, maximális szintű kopásállósággal.

A319 PORTWEST FLEXO GRIP NITRIL KESZTYŰ / PÁR

Cikkszám: A319GRWL
500 Ft
Gyártó: PORTWEST
Autoszerelési és egyéb munkákhoz ideális, komfortos szerelőkesztyű nitril tenyérmártással.

A320 PORTWEST NYLON NITRILHAB TENYÉRMÁRTOTT VÉDŐKESZYŰ / PÁR

Cikkszám: A320BKRL
550 Ft
Gyártó: PORTWEST
Ez a precíziós munkavédelmi szerelőkesztyű olajszármazékoknak rendkívül ellenálló, habosított nitril tenyérbevonattal rendelkezik. A lélegző kézhát a szellőzést és a kényelmet, a fekete szín a többszöri használatot garantálja. A nitrilhab bevonat jó fogásbiztonságot, és kiváló tapadást biztosít nedves és száraz körülmények között egyaránt. A legjobb választás általános szerelési munkákhoz, összetett feladatokhoz.

A330 PORTWEST NITRIL CSUKLÓSZORÍTÓS VÉDŐKESZTYŰ / PÁR

Cikkszám: A330YERL
610 Ft
Gyártó: PORTWEST

Nitril bevonattal rendelkező munkavédelmi kesztyű, ami szellőző kézháttal készül. Ökölcsontig mártott a fokozott védelem érdekében, valamint jersey pamutbéléssel és kötött csuklórésszel van ellátva. Kiváló fogásbiztonságot garantál. Ideális akár kisebb munkadarabokkal történő finom munkavégzéshez is. Remek választás magas szintű kézügyességet igénylő munkákhoz.

A340 PORTWEST HI-VIS GRIP MÁRTOTT LATEX VÉDŐKESZTYŰ, GYEREK MÉRET IS / PÁR

Cikkszám: A340YERL
840 Ft
Gyártó: PORTWEST
Forradalmian új Hi-Vis Grip munkavédelmi kesztyű modellünk esetében a legújabb Latex-hab technológiát használtuk. A legmagasabb szintű kényelmet nyújtja. Kimagasló fogásbiztonságot garantál nedves és száraz munkakörülmények között is. Jól láthatósági színnel és jól szellőző kézháttal készült védőkesztyű .Hosszított mandzsettás változatú. A sárga színű gyermek méretekben is kapható, 3XS-től (4-es) mérettől kezdődően.

A350 PORTWEST DERMIFLEX VÉDŐKESZTYŰ / PÁR

Cikkszám: A350
1.340 Ft
Gyártó: PORTWEST

Extrakönnyű 15g nylon és elasztán szálból készült munkavédelmi kesztyű habosított nitril és PU (poliuretán) bevonattal. A tenyérbevonat jó fogásbiztonságot és olajállóságot biztosít. A nitrilhab bevonat kiváló tapadást ad nedves és száraz körülmények között egyaránt. Precíziós munkavégzéshez ajánlott, ahol egyaránt fontos az olajállóság és a fogásbiztonság.

A400 PORTWEST CSUKLÓIG MÁRTOTT PVC KESZTYŰ / PÁR

Cikkszám: A400RERL
780 Ft
Gyártó: PORTWEST

Piros, PVC-vel teljesen mártott kesztyű, kötött mandzsettával és pamut interlock béléssel.

Jó kopásállósággal rendelkezik az EN388 szerint.

A427 PORTWEST PVC HOSSZÚ SZÁRÚ KESZTYŰ 27 CM / PÁR

Cikkszám: A427RERXL
990 Ft
Gyártó: PORTWEST
VPiros PVC-vel mártott kesztyű, puha pamut béléssel. Kiváló kopásálló tulajdonságokkal rendelkezik. Háromféle szárhosszal készül. (27 cm)

A435 PORTWEST PVC HOSSZÚ SZÁRÚ VÉDŐKESZTYŰ 35 CM / PÁR

Cikkszám: A435RERXL
1.200 Ft
Gyártó: PORTWEST
Piros PVC-vel mártott munkavédelmi kesztyű, puha pamut béléssel. Kiváló kopásálló és szakítószilárdsággal rendelkezik. Puha és kényelmes teljes pamut béléssel készül. Teljesen mártott a maximális folyadékállóság érdekében. Ez a típus elérhető 27 cm és 45 cm szárhosszal is.

A445 PORTWEST PVC HOSSZÚ SZÁRÚ VÉDŐKESZTYŰ 45 CM / PÁR

Cikkszám: A445RERXL
1.440 Ft
Gyártó: PORTWEST
Piros PVC-vel mártott kesztyű, puha pamut béléssel.

A450 PORTWEST VÍZÁLLÓ LÁTHATÓSÁGI KESZTYŰ / PÁR, FÉRFI

Cikkszám: A450ORRXL
2.560 Ft
Gyártó: PORTWEST
A legkeményebb munkakörülményekre tervezett, bélelt védőkesztyű. Melegen és szárazon tart. Dupla PVC bevonata ellenáll a víznek olajoknak és zsíroknak is

A590 PORTWEST HŐÁLLÓ KESZTYŰ 250C / DB

Cikkszám: A590WHRL
4.710 Ft
Gyártó: PORTWEST
Az élelmiszer-és vendéglátó-ipari részére kifejlesztet kesztyű, mely kényelmes, hosszabb szárú, hogy megvédje a csukló területét. 250 fokig hőálló. Extra hosszú mandzsettával rendelkezik, mely kimagasló védelmet biztosít. Egy standard méretben készül. Az ár 1 db-ra vonatkozik, nem egy párra.

Bár kötény

Cikkszám: S845BKR
1.042 Ft
Gyártó: PORTWEST
Zsebes kötény üzemi és háztartásbeli konyhákba.

Barnet séf nadrág, szakácsnadrág

Cikkszám: C075CHRL
4.702 Ft
Gyártó: PORTWEST
Meleg munkakörnyezetre kifejlesztett 100% pamut alapanyagból készülő nadrág. Kényelmes szabás, kiváló komfort.

Bromley séf nadrág

Cikkszám: C079CHRL
5.299 Ft
Gyártó: PORTWEST
A Bromley séfnadrág magas minőségű pamutból, kényelmes stílusban készül. Garantáltan komfortos viselet egész napon át. Teljes gumírozott derékkal, zippzáros záródással, farzsebbel rendelkezik.

Cardiff séf dzseki

Cikkszám: C731WHRL
5.800 Ft
Gyártó: PORTWEST
Unisex séfkabát, mely praktikus ugyanakkor stílusos választás a konyhában. Egyedi szabás és kivehető gombos záródás. Gyűrődésmentesítő bevonattal ellátott anyaga jó megjelenést biztosít.

Contrastvízálló overál-bélelt, két színben

Cikkszám: S485ONRL
23.898 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és biztonságos kontraszt színű overál, mely megvédi a testet a

vizes munkakörnyezetben. Extra béléssel készül.

Cumbria séf kabát

Cikkszám: C733BKRL
4.646 Ft
Gyártó: PORTWEST
Modern és kifinomult új séfkabát modell, mely minden igényt kielégít. Strapabíró, könnyű alapanyaból, mely garantálja a jó megjelenést a rendszeres mosási ciklusok után is. Mandarin gallérral és tolltartó zsebbel.

D300 PORTWEST PE KÖTÉNY (100 DB)

Cikkszám: D300
2.550 Ft
Gyártó: PORTWEST
Széles körben, több iparágban használt egyszerhasználatos (69x107 cm) kötény. Két kedvelt színben készül. 1 csomag az 100 db terméket tartalmaz!

Derekas kötény

Cikkszám: S894WHR
1.520 Ft
Gyártó: PORTWEST
Kötény üzemi és háztartásbeli konyhákba.

Élelmiszeripari overál

Cikkszám: 2201NARS
6.166 Ft
Gyártó: PORTWEST
Divatos, praktikus és strapabíró.

Elgin 3az1-ben női dzseki

Cikkszám: S571SBRXXL
12.640 Ft
Gyártó: PORTWEST
Új női, minden igényt kielégítő négyévszakos kabát modellünk. Stílusos megjelenést és sokoldalúságot kínál hölgyek részére. Hosszított hátsó kialakítással, magas minőségben.

Férfi élelmiszeripari köpeny, 1 zsebbel

Cikkszám: 2202NARL
4.477 Ft
Gyártó: PORTWEST
Divatos, praktikus és strapabíró.

Férfi élelmiszeripari köpeny, 3 zsebbel

Cikkszám: 2206WHRL
5.399 Ft
Gyártó: PORTWEST
Divatos, praktikus és strapabíró.

Férfi mosodai köpeny

Cikkszám: 2302WHRL
4.618 Ft
Gyártó: PORTWEST
Divatos, praktikus és strapabíró.

FFP2 MASZK TANÚSÍTVÁNNYAL, 50db / csomag, WP252 Maszk

Cikkszám: WP252 FFP2 50
13.990 Ft
Gyártó: PORTWEST

MOST AJÁNDÉK Clips minden maszk mellé!

Egységár:  173,-Ft + áfa, azaz bruttó 220,- Ft/db

Extra nagy belélegző felületével megkönnyíti  a szűrt levegő áramlását. Gumi fejpánttal ellátott FFP2 szabványú részecskeszűrő maszk, gumipántokat összekötő műanyag rögzítővel. A szűrés min. 95%

Kiszerelés: A steril lezárt csomagban 5db maszk található

Minimum rendelési mennyiség: 1 doboz, azaz 50db

A maszk megfelel az EU 2016/425 rendelet követelményeinek és az EN 149 :2001 +A1:2009 szabványnak. EN tanúsítvánnyal rendelkező maszk! CE 2834

Lejárati dátum: 2024. január

FFP2 MASZK TANÚSÍTVÁNNYAL, 5db/csomag, WP252 Maszk

Cikkszám: WP252 FFP2
1.390 Ft
Gyártó: PORTWEST

MOST AJÁNDÉK Clips minden maszk mellé!

AZ ár 5 db/csomagra vonatkozik!  Egységár: 299,-Ft/db

Extra nagy belélegző felületével megkönnyíti  a szürt levegő áramlását. Gumi fejpánttal ellátott FFP2 szabványú részecskeszűrő maszk, gumipántokat összekötő műanyag rögzítővel. A szűrés min. 95%

Kiszerelés: A steril lezárt csomagban 5db maszk található

Minimum rendelési mennyiség: 1 csomag, azaz 5db

A maszk megfelel az EU 2016/425 rendelet követelményeinek és az EN 149 :2001 +A1:2009 szabványnak. EN tanúsítvánnyal rendelkező maszk! CE 2834

Lejárati dátum: 2024. január

FR98 PORTWEST WILDLAND FIRE OVERÁL

Cikkszám: FR98
60.950 Ft
Gyártó: PORTWEST
Új overál modell, melyet az erdőtüzek alkalmával jelentkező veszélyek elleni védelemre fejlesztettünk. Könnyített innovatív lángálló anyagból kszül egyedi kiegészítőkkel.

FW06 STEELITE (BÉLÉS NÉLKÜLI) VÉDŐCSIZMA, S1P HRO

Cikkszám: FW06
23.200 Ft
Gyártó: PORTWEST

Ez a népszerű védőcsizmánk kitűnő védelmet, kimagasló komfortot és sokoldalú használhatóságot biztosít viselőjének. Felhúzófülekkel, acél orrmerevítővel és talplemezzel, antisztatikus talppal készült kivitel. védőcsizmánk bélés nélküli változata, melegebb munkakörülményekhez.

EN ISO 20345

Mérete: 38-45- ig

GL14 PORTWEST UJJVÉG NÉLKÜLI INSULATEX KÖTÖTT KESZTYŰ / PÁR

Cikkszám: GL14BKR
2.480 Ft
Gyártó: PORTWEST
Ujjvég nélküli kötött kesztyű modell. Akril külsőrésszel, mely strapabíró és puha Thinsulate béléssel, mely meleg és kényelmes.

GL16 PORTWEST TOUCHSCREEN (KAPACITÍV KESZTYŰ, ÉRINTŐKÉPERNYŐS ESZKÖZÖKHÖZ) KÖTÖTT KESZTYŰ / PÁR

Cikkszám: GL16BKR
2.480 Ft
Gyártó: PORTWEST
Speciális kesztyű, mely fekete akril külső része rendkívül strapabíró, szürke akril-fém anyaga pedig kimagaslóan precíz munkavégzést tesz lehetővé az érintőképernyős készülékeken.

Greenwich séf nadrág

Cikkszám: S884CHR 68
4.477 Ft
Gyártó: PORTWEST
Egyedi séfnadrág 100% fonalfestett pamut alapanyagból. Klasszikus színvilág, időtlen stílus. Két oldalzseb, zippzár, hátsózseb. Kényelmes és jó megjelenésű.

Harrow séf nadrág, két színben

Cikkszám: S068CBRL
5.350 Ft
Gyártó: PORTWEST

A Harrow nadrág bizonyítottan egyedülálló a funkcionalitás és a komfort terén. Gumírozott hátsó derékkialakítás, oldalzsebek és mobiltelefontartó zseb garantálja a kényelmet. Speciális Texpel bevonattal rendelkezik, mely vízlepergető, folttaszító és megkönnyíti az esetleges szennyeződések eltávolítását.

Hentes kötény

Cikkszám: S839NWR kék
2.026 Ft
Gyártó: PORTWEST
Professzionális, divatos kötény strapabíró pamut alapanyagból. Állítható nyakpánttal. Kék és piros színben.

Hentes zsebes kötény

Cikkszám: S855NAR
2.224 Ft
Gyártó: PORTWEST
Két egyedi színben, magas minőségű pamut alapanyagból készülő, extrém strapabíró kötény, zsebbel ellátva.

Hi-Vis 7-in-1 kabát GO/RT

Cikkszám: RT27ORRL
29.391 Ft
Gyártó: PORTWEST
Kétirányú cipzár elől, két nagy foltzseb, rejtett térképzseb, levehető kapucni, kivehető, kifordítható mellény, le zipzárazható ujjak, gumírozott mandzsetta.

Hi-Vis Classic Bomber dzseki

Cikkszám: C466OBRM
25.900 Ft
Gyártó: PORTWEST
Tűnjön ki a tömegből az új láthatósági kabátunkkal. A kivehető szőrmebélés, levehető ujjak és gallér minden időjárási körülményhez alkalmazhatóvá teszi. Egyedi zsebmegoldásokkal és fekete betétekkel készül.

Hi-Vis hálós mellény, két színben

Cikkszám: C494ORRL/XL
1.236 Ft
Gyártó: PORTWEST
Lélegző, hálós anyagú mellény meleg munkakörülményekhez.

Hi-Vis hosszú ujjú pólóing, két színben

Cikkszám: S277ORRL
4.862 Ft
Gyártó: PORTWEST
Magas minőségű alapanyag, egyedi tervezés, mely garantálja a kényelmet és a tartósságot. Meleg munkakörülmények között ideális viselet.

Hi-Vis kéttónusú mellény, több színben

Cikkszám: C484YBRL/XL
1.016 Ft
Gyártó: PORTWEST
Kontraszt mellény, cégarculati színekkel kombinálva.

HI-Vis lélegző nadrág

Cikkszám: S487YERL
6.318 Ft
Gyártó: PORTWEST
Új nadrágunk magas lélegzőképességű, vízálló alapanyagból készül. Gyorsan, könnyen felvehető, kényelmes szabású.

Hi-Vis mellény fekete betétekkel

Cikkszám: C370YBRL/XL
1.593 Ft
Gyártó: PORTWEST
Tűnjön ki a tömegből ebben az új mellényben!

Hi-Vis Multi-norm kabát

Cikkszám: FR61YNRL
38.427 Ft
Gyártó: PORTWEST
Új ‘multi-norm’ kabát modellünk az

FR60 típussal megegyező, innovatív,

jól láthatósági, többszintű védelmet

biztosító anyagból készül. Védelem

hő, láng, vegyszerek, elektromos

ív és hegesztési kockázatok ellen.

Rejtett kétutas réz zipzárral és rejtett

zsebekkel készül.

Hi-Vis Multi-norm melles nadrág

Cikkszám: FR63YNRL
39.280 Ft
Gyártó: PORTWEST
jól láthatósági, többszintű védelmet

Hi-Vis Multi-norm nadrág

Cikkszám: FR62YNRL
32.906 Ft
Gyártó: PORTWEST
FR60 típussal megegyező, innovatív,

Hi-Vis Multi-Protection nadrág, két színben

Cikkszám: S782ONRL
24.447 Ft
Gyártó: PORTWEST
Multi-Protection bélelt vízálló nadrág, mely többféle kockázat ellen biztosít védelmet. Kényelmes, gumírozott derék, gyorskioldós kialakítás. A kabáttal együtt viselendő a tejeskörű védelemért.

Hi-Vis zipzáros pulóver

Cikkszám: B305YERL
8.955 Ft
Gyártó: PORTWEST
Ideális megoldás, ha már túl hideg van a póló viseléséhez, de még nem eléggé a kabáthoz. Puha, finom anyaga egyedülálló kényelmet biztosít. Zippzáros változat. Elérhető sárga, illetve vasúti szabványnak is megfelelő(GO/RT 3279) narancs színekben.

Iona Lite nadrág, több színben

Cikkszám: S481BKRL
5.220 Ft
Gyártó: PORTWEST
Kényelmes szabású, munkanadrág fölé viselhető esővédő nadrág. Oldalzsebekkel készül, melyeken keresztül hozzáférhetőek a munkanadrág zsebei. A fényvisszaverő csíkok garantálják a biztonságos láthatóságot. Ragasztott varrásokkal ellátva.

Jól láthatósági 4 az 1-ben kabát, két színben

Cikkszám: S468ORRL
20.602 Ft
Gyártó: PORTWEST
Innovatív, funkcionális piacvezető jól láthatósági kabát, mely minden igényt kielégít. Vízálló és lélegző alapanyagból készül. A kabát magába foglalja az S469 mellényt modellt is.

Jól láthatósági 7 az 1-ben kabát

Cikkszám: S427YERL
29.391 Ft
Gyártó: PORTWEST
Az egyedi, innovatív 7 az 1-ben kabát minden időjárási körülményhez képes alkalmazkodni. Vízálló és lélegző a legmagasabb EN követelményeknek megfelelő anyagból készül. Többfunkciós zsebek, rejtett kapucni, polár béléses gallér.

Jól láthatósági action nadrág

Cikkszám: E061YERL
10.849 Ft
Gyártó: PORTWEST
Új termék a piacon, mely a közkedvelt Action nadrág tulajdonságait kombinálja az EN471 szerinti jól láthatósággal. Sokzsebes, erősített varrással, divatos szabással.

Jól láthatósági baseball sapka

Cikkszám: HB10ONR
2.473 Ft
Gyártó: PORTWEST
Extra puha kevertszálas alapanyagból készül, hátul fém csattal. 6 paneles forma, szellőző kialakítás.

Jól láthatósági bélelt mellesnadrág, két színben

Cikkszám: S489ORRL
12.470 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus, jól láthatóságot és esővédelmet biztosító mellesnadrág. Gyorskioldós kantárokkal, hátul gumírozott derékkal.

Jól láthatósági bomber dzseki

Cikkszám: C465ONRL
22.990 Ft
Gyártó: PORTWEST
Minden időjárási helyzetben ideális megoldás. Rendkívül sokoldalú kabát a következő tulajdonságokkal: Kivehető szőrmebélés és levehető szőrmegallér, lezippzározható ujjak. Robosztus folttaszító bevonattal ellátott Oxford szövésű poliészterből készül. Kétutas zippzárral, kötött mandzsettával és állítható kapucnival biztosítja a kényelmet és az egyedülálló eső és hideg elleni védelmet.

Jól láthatósági dzseki lángálló bevonattal

Cikkszám: FR73ORRL/XL
0 Ft
Gyártó: PORTWEST
hő, láng, vegyszerek, elektromos

Jól láthatósági dzseki vasúti dolgozók részére

Cikkszám: RT32ORRL
9.861 Ft
Gyártó: PORTWEST
Vízálló, nagy mozgásszabadságot nyújtó teljesen bélelt jól láthatósági kabát a vasút, illetve más iparágak számára. GO/RT 3279 egyesített vasúti szabvány szerint is minősítve.

Jól láthatósági dzseki vasúti dolgozók részére

Cikkszám: RT40ORRL
8.213 Ft
Gyártó: PORTWEST
Akár vasúti, akár útfenntartási, útépítési munkálatokról van szó, az RT40 ideális választás. Klasszikus stílusú, extrém strapabíró jól láthatósági dzseki. A legmagasabb EN471, Class 3:2, és GO/RT 3279 láthatósági előírásoknak is megfelel.

Jól láthatósági dzseki, két színben

Cikkszám: C473ORRL/XL
1.621 Ft
Gyártó: PORTWEST
Több parnerünknél felmerült az igény a megszokott láthatósági mellény hosszú ujjú kivitelű változatára. A megoldás a C473. Magas minőségű alapanyagból és láthatósági szalaggal.

Jól láthatósági egy csíkos mellény, két színben

Cikkszám: C472ORRL/XL
851 Ft
Gyártó: PORTWEST
Megegyezik a C470 típussal, a mellrészen egy jól láthatósági csíkkal.

Jól láthatósági esődzseki, két színben

Cikkszám: H440ORRL
6.565 Ft
Gyártó: PORTWEST
Minden időben láthatóvá teszi viselőjét és teljes eső elleni védelmet biztosít. A H441 esőnadrággal kombinálható. Könnyen összetekerhető a tároláshoz.

Jól láthatósági esőnadrág, két színben

Cikkszám: H441ORRL
5.785 Ft
Gyártó: PORTWEST
A H440 esődzsekihez hasonlóan rendkívül praktikus és könnyű viselet. Munkanadrág fölé viselhető, a teljes védelem eléréséhez.

Jól láthatósági kabát (feiratozható változat)

Cikkszám: S420YERL
12.058 Ft
Gyártó: PORTWEST
Az S460 könnyen feliratozható változata - egyszerű hozzáféréssel.

Jól láthatósági kabát vasúti dolgozók részére

Cikkszám: RT30ORRL
9.477 Ft
Gyártó: PORTWEST
Ragasztott, vízálló varrásokkal, többfunkciós zsebekkel készül. Megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak. GO/RT3279 egyesített vasúti szabvány szerint minősítve.

Jól láthatósági kabát, két színben

Cikkszám: S460RERL
10.932 Ft
Gyártó: PORTWEST
Az egyik legnépszerűbb minősített vízálló kabát választékunkban. Strapabíró, funkcionális, többfunkciós zsebekkel rendelkezik.

Jól láthatósági két csíkos mellény gyerekek részére

Cikkszám: JN14YERS
1.071 Ft
Gyártó: PORTWEST
A népszerű C470 típus junior változata. Egyszerű, praktikus kivitel. Ideális iskolai kirándulásokhoz, szociális intézmények számára. illetve kerékpározáshoz.

Jól láthatósági két csíkos mellény, két színben

Cikkszám: C474ORR4X/5X
1.100 Ft
Gyártó: PORTWEST
Az egyik legkedveltebb jól láthatósági mellény a választékunkban. A dupla méretezés nagy rugalmasságot és kabát fölé történő viselést biztosít.

Jól láthatósági két csíkos mellény, több színben

Cikkszám: C470ORR4X/5X
961 Ft
Gyártó: PORTWEST
Az egyik legkedveltebb jól láthatósági mellény a választékunkban. A dupla méretezés nagy rugalmasságot és kabát fölé történő viselést biztosít.

Jól láthatósági kéttónusú nadrág

Cikkszám: S486YERL
5.082 Ft
Gyártó: PORTWEST
Vízálló és szélálló jól láthatósági nadrág ragasztott varrásokkal. Gumírozott derék, állítható bokarész. Kényelmes és megbízható, népszerű modell.

Jól láthatósági kifordítható dzseki, két színben

Cikkszám: S769ONRL
14.421 Ft
Gyártó: PORTWEST
Sokoldalú dzseki, mely mindig az adott helyzethez alakítható. Levehető bélelt ujjakkal rendelkezik, így mellénnyé alakítható. Többfunkciós, praktikus kialakítású zsebekkel készül. Az S760 modellel kompatibilis.

Jól láthatósági kifordítható mellény vasúti dolgozók részére

Cikkszám: RT44ORRL
9.477 Ft
Gyártó: PORTWEST
Kiváló minőség és sokoldalúság. Az RT44 meleg béléssel készül, két mély oldalzsebbel mind a láthatósági narancs, mind a kifordított szürke oldalon.

Jól láthatósági kifordítható mellény, két színben

Cikkszám: S469ORRL
8.185 Ft
Gyártó: PORTWEST
Bélelt mellény, mely melegen tart mindkét viselési mód esetén. A láthatósági oldal szükség esetén extra biztonságot nyújt a munkavégzéshez.

Jól láthatósági lélegző 5az1-ben kabát, két színben

Cikkszám: S768ONRL
24.447 Ft
Gyártó: PORTWEST
Új innovatív többfunkciós kabát. Külső dzseki két nagyméretű, tépőzáras zsebbel, rejtett kapucnival. Belső kabát levehető ujjakkal, telefon/rádiótartó zsebbel, D-gyűrűvel, feliratozást megkönnyítő zippzárral.

Jól láthatósági lélegző dzseki (Class 3)

Cikkszám: RT60ORRL
14.695 Ft
Gyártó: PORTWEST
Az új class 3:3 előírásoknak megfelelően tervezve. Garantált biztonságot nyújt viselőjének. Szigorú tesztelések biztosítják, hogy mindenkor megfeleljen a vonatkozó szabványoknak.

Jól láthatósági lélegző dzseki (Class 3)

Cikkszám: RT62ORRL
13.460 Ft
Gyártó: PORTWEST
Bomber fazonú, lélegző kabát, praktikus megoldásokkal. Polár béléses gallérral készül.

Jól láthatósági lélegző dzseki, két színben

Cikkszám: S760ONRL
19.915 Ft
Gyártó: PORTWEST
Egyedülálló új innovatív termékünk azoknak akiknek a kiemelkedő védelmi képességek mellett a stílusos megjelenés is fontos. Könnyen elérhető rádiótartó zsebbbel és többfunkciós zsebekkel ellátva. Az S769 modellel kompatibilis.

Jól láthatósági lélegző kabát

Cikkszám: S461YERL
14.695 Ft
Gyártó: PORTWEST
Az elsőszámú kabát a saját szegmensében. Kiváló ár-érték arány. Rendkívül komfortos viselet, speciális, lélegző alapanyagból készül, mely 100% vízálló.

Jól láthatósági lélegző kabát vasúti dolgozók részére

Cikkszám: RT34ORRL
15.108 Ft
Gyártó: PORTWEST
Az elsőszámú kabát a saját szegmensében. Kiváló ár-érték arány. Rendkívül komfortos viselet, speciális, lélegző alapanyagból készül, mely 100% vízálló.

Jól láthatósági lélegző nadrág (Class 3)

Cikkszám: RT61ORRL
6.565 Ft
Gyártó: PORTWEST
Lélegző nadrág, mely megfelel a GO/RT 3279 egyesített vasúti szabványnak. Teljes eső elleni védelmet biztosít. A lábszárakon felsliccelve a munkanadrág fölé történő viselés megkönnyítésére.

Jól láthatósági mellény lángálló bevonattal

Cikkszám: FR70ORRL/XL
0 Ft
Gyártó: PORTWEST
biztosító anyagból készül. Védelem

Jól láthatósági mellény, több színben

Cikkszám: F474BGRL/XL
1.459 Ft
Gyártó: PORTWEST
Iona választékunk új tagja. Fényvisszaverő mellény 3 új színben.

Jól láthatósági mellesnadrág vasúti dolgozók részére

Cikkszám: RT43ORRL
10.300 Ft
Gyártó: PORTWEST
A kiváló alapanyag és a minőségi kivitelezés teszi az RT43-at az iparág egyik legkedveltebb termékévé. A speciális Texpel bevonattal ellátott anyag folttaszító, jól ellenáll a szennyződéseknek, megkönnyíti azok eltávolíthatóságát. Nagyméretű, zippzáros mellzsebbel, állítható pántokkal készül.

Jól láthatósági mellesnadrág, két színben

Cikkszám: S488ONRL
10.576 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus, jól láthatóságot és esővédelmet biztosító mellesnadrág. Gyorskioldós kantárokkal, hátul gumírozott derékkal.

Jól láthatósági nadrág

Cikkszám: E041YERL
7.114 Ft
Gyártó: PORTWEST
Masszív, strapabíró láthatósági nadrág. A lábszárakon láthatósági csíkokkal, melyek ipari mosodai körülmények között is legalább 60 mosásig megtartják fényvisszaverő tulajdonságukat. Gumírozott derékkal.

Jól láthatósági nadrág vasúti dolgozók részére

Cikkszám: RT31ORRL
5.082 Ft
Gyártó: PORTWEST
Vasúti és más iparágakban is használható vízálló nadrág. A zippzárral ellátott lábszárak megkönnyítik a munkanadrág fölé történő viselését.

Jól láthatósági nadrág vasúti dolgozók részére

Cikkszám: RT45ORRL
7.114 Ft
Gyártó: PORTWEST
Hagyományos fazonú kevertszálas munkanadrág, rendkívül strapabíró alapanyagból, vasúti, útépítési munkálatokhoz. HiVisTex ipari fényvisszaverő csíkokkal a térdek felett. EN471 class 2:2 és GO/RT 3279 vasúti szabvány szerint minősítve.

Jól láthatósági nadrág vasúti dolgozók részére

Cikkszám: RT46ORRL
8.213 Ft
Gyártó: PORTWEST
A legújabb vasúti előírásoknak megfelelő munkanadrág, modern stílusban. Többfunkciós zsebekkel, telefontartó zsebbel, térdpárnatartóval és hátul gumírozott derékkal készül.

Jól láthatósági nadrág, két színben

Cikkszám: S480RERL
7.195 Ft
Gyártó: PORTWEST
Vízálló és szélálló jól láthatósági nadrág ragasztott varrásokkal. Gumírozott derék, állítható bokarész. Kényelmes és megbízható, népszerű modell.

Jól láthatósági női kabát

Cikkszám: S360YERL
13.047 Ft
Gyártó: PORTWEST
Vásárlóink kérésére elkészítettük a népszerű Traffic kabát női változatát. Az S460 minden kiváló tulajdonságát megtartva, patentos oldalnyílásokkal készül.

Jól láthatósági overáll vasúti dolgozók részére

Cikkszám: RT42ORRL
13.322 Ft
Gyártó: PORTWEST
A jól láthatósági munkaruházat ma már elengedhetetlenül szükséges az útfenntartó, útépítő, illetve vasúti munkavégzéshez. Az ipari mosásokhoz kifejlesztett Hi-VisTex fényvisszaverő szalagok kiváló láthatóságot biztosítanak a dolgozónak. A tartósságot rendkívül

strapabíró alapanyagunk garantálja.

Jól láthatósági polár pulóver, két színben

Cikkszám: F300ORRL
9.615 Ft
Gyártó: PORTWEST
Az F300 mindig melegen tart és a biztonságos láthatóságot is garantálja. EN471 Class 3:2 szerint minősítve, zippzáros oldalzsebekkel ellátva.

Jól láthatósági póló

Cikkszám: C471YERL/XL
1.510 Ft
Gyártó: PORTWEST
Class 3 kategóriájú jól láthatósági mellény veszélyes munkaterületeken dolgozók részére.

Jól láthatósági póló vasúti dolgozók részére

Cikkszám: RT23ORRL
2.692 Ft
Gyártó: PORTWEST
Vasúti használatra fejlesztett pólóing mely verhetetlen komfort mellett biztosítja a jól láthatóságot. Ideális nyári, kültéri munkavégzéshez. GO/RT 3279.

Jól láthatósági póló, két színben

Cikkszám: S478RERL
3.351 Ft
Gyártó: PORTWEST
Rendkívül jó szellőzést biztosító speciális, a profi sportban használt anyagból készülő jól láthatósági póló nyári munkavégzéshez.

Jól láthatósági pulóver,két színben

Cikkszám: B303ORRL
7.417 Ft
Gyártó: PORTWEST
A B303 ideális viselet, ha pólóhoz hűvös, de kabáthoz nem elég hideg az időjárás. Puha tapintású, kényelmes szabással. Sárga, illetve vasúti szabvány szerinti narancs színben (GO/RT 3279).

Jól láthatósági rövidnadrág, több színben

Cikkszám: E043ONRL
7.114 Ft
Gyártó: PORTWEST
Divatos rövidnadrág a meleg nyári napokra. Telefontartóval és többfunkciós zsebekkel készül. A gumírozott hátsó derékrész plussz kényelmet biztosít.

Jól láthatósági Softshell dzseki, két színben

Cikkszám: S428ORRL
20.271 Ft
Gyártó: PORTWEST
Divatos, vízálló dzseki, mely speciális rugalmas Softshell alapanyagból készül. Kényelmes viselet, a belső rész mikropolár anyaga melegen tart. EN471 szerint minősített termék. Minden zippzár vízálló kialakítású. Többfunkciós zsebekkel ellátva.

Jól láthatósági teniszpóló

Cikkszám: S479ONRL
3.489 Ft
Gyártó: PORTWEST
Modern dizájn, biztonság és magas viselési komfort. Meleg munkakörülményekre kifejlesztett modell, mely a kevésbé tiszta munkavégzéshez is kiváló viselet.

Jól láthatósági teniszpóló vasúti dolgozók részére

Cikkszám: RT22ORRL
3.434 Ft
Gyártó: PORTWEST
Ideális megoldás nyári munkavégzéshez. A Hi-VisTex szalagok láthatóvá teszik a dolgozót. A divatos szürke gallér jó megjelenést biztosít.

Jól láthatósági teniszpóló, két színben

Cikkszám: S477RERL
3.790 Ft
Gyártó: PORTWEST
Magas minőségű alapanyag, egyedi tervezés, mely garantálja a kényelmet és a tartósságot. Meleg munkakörülmények között ideális viselet.

Jól láthatósági vezetői dzseki, két színben

Cikkszám: S475YERL
3.680 Ft
Gyártó: PORTWEST
A vezetői mellényünk sikerességét látva elkészítettük a dzseki változatot azoknak, akiknek munkavégzéskor az EN471 3:2 szaványnak megfelelő ruházatra van szükségük.

Jól láthatósági vezetői mellény

Cikkszám: C476YNRL
2.445 Ft
Gyártó: PORTWEST
Forradalmi dizájn, egyedi paraktikus megoldásokkal. Többfunkciós zsebek, azonosítókártyatartó zseb, zippzáros záródás, mobiltelefontartó zseb. Az egyre növekvő igényeknek megfelelően több színkombinációban elérhető.

Jól láthatósági vezetői mellény

Cikkszám: S376YORL
2.829 Ft
Gyártó: PORTWEST
Forradalmi dizájn, egyedi paraktikus megoldásokkal. Többfunkciós zsebek, azonosítókártyatartó zseb, zippzáros záródás, mobiltelefontartó zseb. Az egyre növekvő igényeknek megfelelően több színkombinációban elérhető.

Jól láthatósági vezetői mellény vasúti dolgozók részére

Cikkszám: RT26ORRL
2.967 Ft
Gyártó: PORTWEST
A már ismert népszerű Executive mellény modellünk vasúti változata. Oldalzsebekkel, D gyűrűvel, GO/RT minősítéssel.

Jól láthatósági vezetői mellény, két színben

Cikkszám: S476ORRL
2.719 Ft
Gyártó: PORTWEST
Forradalmi dizájn, egyedi paraktikus megoldásokkal. Többfunkciós zsebek, azonosítókártyatartó zseb, zippzáros záródás, mobiltelefontartó zseb. Az egyre növekvő igényeknek megfelelően több színkombinációban elérhető.

Jól láthatósági zippzáras hosszított mellény vasúti dolgozók részére

Cikkszám: RT20ORRL
2.609 Ft
Gyártó: PORTWEST
Speciális biztonsági mellény vasúti használatra. Zippzáros záródás, gumírozott hátsó kialakítás

Jól láthatósági zippzáras mellény vasúti dolgozók részére

Cikkszám: RT21ORRL
2.115 Ft
Gyártó: PORTWEST
Speciális biztonsági mellény vasúti használatra. Zippzáros záródás, gumírozott hátsó kialakítás

Jól láthatósági, kapucnis pulóver, két színben

Cikkszám: B304ORRL
9.146 Ft
Gyártó: PORTWEST
Ideális megoldás, ha már túl hideg van a póló viseléséhez, de még nem eléggé a kabáthoz. Puha, finom anyaga egyedülálló kényelmet biztosít. Elérhető sárga, illetve vasúti szabványnak is megfelelő(GO/RT 3279) narancs színekben.

Jólláthatósági Lángálló Mellény EN14116

Cikkszám: FR75ORRL/XL
0 Ft
Gyártó: PORTWEST
100% poliészterből készült mellény, 160 g.

Jólláthatósági Pilóta Dzseki

Cikkszám: PJ50
18.500 Ft
Gyártó: PORTWEST
Megneve
Sokoldalú és kényelmes védőkabát modell, mely széles felhasználói kör számára nyújt láthatósági megoldást. Minőségi anyagok, igényes kivitelezés, rengeteg funkció. Kivehető szőrmebélés, levehető ujjak és gallér jellemzik. Többfunkciós biztonsági zsebekkel készül.

Kent séfkabát

Cikkszám: C734BKRL
5.399 Ft
Gyártó: PORTWEST
Meleg munkakörnyezetre terveztük új, rövidujjú séfkabát modellünket. Klasszikus szabás, magas minőségű, könnyen kezelhető alapanyag.

Kent séfkabát

Cikkszám: C734BKRM
5.399 Ft
Gyártó: PORTWEST
Meleg munkakörnyezetre terveztük új, rövidujjú séfkabát modellünket. Klasszikus szabás, magas minőségű, könnyen kezelhető alapanyag.

Kent séfkabát

Cikkszám: C734BKRS
5.399 Ft
Gyártó: PORTWEST
Meleg munkakörnyezetre terveztük új, rövidujjú séfkabát modellünket. Klasszikus szabás, magas minőségű, könnyen kezelhető alapanyag.

Kent séfkabát

Cikkszám: C734BKRXL
5.399 Ft
Gyártó: PORTWEST
Meleg munkakörnyezetre terveztük új, rövidujjú séfkabát modellünket. Klasszikus szabás, magas minőségű, könnyen kezelhető alapanyag.

Kent séfkabát

Cikkszám: C734BKRXS
5.399 Ft
Gyártó: PORTWEST
Meleg munkakörnyezetre terveztük új, rövidujjú séfkabát modellünket. Klasszikus szabás, magas minőségű, könnyen kezelhető alapanyag.

Kent séfkabát

Cikkszám: C734BKRXXL
5.399 Ft
Gyártó: PORTWEST
Meleg munkakörnyezetre terveztük új, rövidujjú séfkabát modellünket. Klasszikus szabás, magas minőségű, könnyen kezelhető alapanyag.

Kent séfkabát

Cikkszám: C734WHRL
5.399 Ft
Gyártó: PORTWEST
Meleg munkakörnyezetre terveztük új, rövidujjú séfkabát modellünket. Klasszikus szabás, magas minőségű, könnyen kezelhető alapanyag.

Kent séfkabát

Cikkszám: C734WHRM
5.399 Ft
Gyártó: PORTWEST
Meleg munkakörnyezetre terveztük új, rövidujjú séfkabát modellünket. Klasszikus szabás, magas minőségű, könnyen kezelhető alapanyag.

Kent séfkabát

Cikkszám: C734WHRS
5.399 Ft
Gyártó: PORTWEST
Meleg munkakörnyezetre terveztük új, rövidujjú séfkabát modellünket. Klasszikus szabás, magas minőségű, könnyen kezelhető alapanyag.

Kent séfkabát

Cikkszám: C734WHRXL
5.399 Ft
Gyártó: PORTWEST
Meleg munkakörnyezetre terveztük új, rövidujjú séfkabát modellünket. Klasszikus szabás, magas minőségű, könnyen kezelhető alapanyag.

Kent séfkabát

Cikkszám: C734WHRXS
5.399 Ft
Gyártó: PORTWEST
Meleg munkakörnyezetre terveztük új, rövidujjú séfkabát modellünket. Klasszikus szabás, magas minőségű, könnyen kezelhető alapanyag.

Kent séfkabát

Cikkszám: C734WHRXXL
5.399 Ft 3.990 Ft
Gyártó: PORTWEST

Fehér Séf kabát Akciós áron XXL méretben

Meleg munkakörnyezetre terveztük új, rövid ujjú séfkabát modellünket. Klasszikus szabás, magas minőségű, könnyen kezelhető alapanyag.

Két színű jól láthatósági két csíkos mellény

Cikkszám: C481YORL/XL
1.071 Ft
Gyártó: PORTWEST
Két színű, vízszintes és függőleges dupla jól láthatósági csikozással ellátott mellény.

Kéttónusú Softshell kabát

Cikkszám: S429YERL
20.271 Ft
Gyártó: PORTWEST
Új Softshell kabát modellünk modern megjelenést és kényelmet

biztosít. Könnyű, ugyanakkor meleget és vízállóságot garantáló

anyagból készül.

Kéttónusú Traffic kabát

Cikkszám: S467ORRL
9.504 Ft
Gyártó: PORTWEST
Kedvelt kontraszt színösszeállítású jól láthatósági kabát. Melegen és szárazon tart minden időjárási helyzetben. Teljesen vízálló, rejtett kapucnival, kötött mandzsettával, kétirányú zippzárral készül.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440BKRM
2.929 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440BKRS
2.929 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440BKRXL
2.929 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440BKRXXL
2.929 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440BKRXXXL
2.929 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440NAR4XL
2.929 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440NARL
2.929 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440NARM
2.929 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440NARS
2.929 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440NARXL
2.929 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440NARXS
2.929 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440NARXXL
2.929 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440NARXXXL
2.929 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440OGR4XL
2.929 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440OGRL
2.929 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440OGRM
2.929 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440OGRS
2.929 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440OGRXL
2.929 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440OGRXXL
2.929 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440OGRXXXL
2.929 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440ORRL
3.069 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440ORRM
3.069 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440ORRS
3.069 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440ORRXL
3.069 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440ORRXXL
3.069 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440ORRXXXL
3.069 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440RBRL
3.069 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440RBRM
3.069 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440RBRS
3.069 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440RBRXL
3.069 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440RBRXXL
3.069 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440RBRXXXL
3.069 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440YERL
3.069 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440YERM
3.069 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440YERS
3.069 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440YERXL
3.069 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440YERXXL
3.069 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esődzseki

Cikkszám: S440YERXXXL
3.069 Ft
Gyártó: PORTWEST
Praktikus és strapabíró esődzseki, mely kiváló ár-érték arányt képvisel. Könnyen, összetekerve tárolható. Az S441 esőnadrággal szettet alkot.

Klasszik esőnadrág

Cikkszám: S441BKRL
2.224 Ft
Gyártó: PORTWEST
Az S440 esődzsekihez hasonlóan az S441 esőnadrág is kényelmes és teljes eső elleni védelmet biztosít. Szabása lehetővé teszi a munkanadrág fölé történő viselését is. Patentos, állítható bokarésszel rendelkezik. Verhetetlen ár-érték arány.

Klasszikus tunika

Cikkszám: LW20HBRL
5.002 Ft
Gyártó: PORTWEST
A népszerű LW10 modellünk alapján készült felfrissített változat, modernebb stílusban. Új kényelmesebb szabás, komfortosabb munkavégzés.

Kontraszt Traffic kabát, több színben

Cikkszám: S466RNRL
12.608 Ft
Gyártó: PORTWEST
Kedvelt kontraszt színösszeállítású jól láthatósági kabát. Melegen és szárazon tart minden időjárási helyzetben. Teljesen vízálló, rejtett kapucnival, kötött mandzsettával, kétirányú zippzárral készül.

Láthatósági kontraszt polár pulóver, több színben

Cikkszám: F301ONRL
9.615 Ft
Gyártó: PORTWEST
Klasszikus szabású, kényelmes polár pulóver. Bolyhosodásmentes alapanyagból készül, mely hosszútávon is jó megjelenést biztosít. Narancs színű változat a GO/RT 3279 egyesített vasúti standard szerinti minősítéssel is rendelkezik.

Lite jól láthatósági kabát

Cikkszám: S160YERL
8.516 Ft
Gyártó: PORTWEST
Új termék a választékunkban. Minősített, könnyű dzseki verhetetlen áron. Zippzáros és tépőzáras záródás, többfunkciós zsebek.

Modaflame Jólláthatósági Pólóing

Cikkszám: FR77YERL
0 Ft
Gyártó: PORTWEST
A könnyed, modakril anyag és a fényvisszaverő csíkok jobb láthatóságot és nagyobb védelmet biztosítanak a pólóing viselőjének szélsőségesebb időjárási helyzetben is. Rejtett elülső gombolás, valamint élénk színű gallér és mandzsetta.

Modaflame overál, két színben

Cikkszám: MV28YNRL
0 Ft
Gyártó: PORTWEST
Új MODAFLAME overál modellünk az MX28 típussal megegyező anyagból készül, jól láthatósági védelmel kiegészítve. Anyagában lángálló alapanyagból, fluorcarbon bevonattal, mely olaj és vízlepergető, folttaszító tulajdonságokat biztosít.

Modern tunika

Cikkszám: LW13HBRL
5.002 Ft
Gyártó: PORTWEST
Stílusos és elegáns, ez az új női tunika ideális a modern munkahelyek számára. Praktikus funkciók közé tartozik például a rejtett ollós zseb és a belső hurokkal ellátott zseb. Garantált minőség.

Multi-Norm Hi-Vis overál

Cikkszám: FR60YNRL
49.387 Ft
Gyártó: PORTWEST
Az új multi-norm overál innovatív jól láthatósági, lángmentes alapanyagból készül. Többféle kockázat ellen biztosít kiváló védelmet, úgymint hő, tűz, vegyi anyagok, elektromos ív és hegesztés. Duplán varrott fényvisszaverő szalagok a mellrészen, karokon és szárakon, rejtett kétutas zippzár, két rejtett mellzseb, oldalzsebek és szerszámtartó zseb. Egyedülálló innovatív termék.

Multi-Norm overál

Cikkszám: FR80NARL
26.095 Ft
Gyártó: PORTWEST
ív és hegesztési kockázatok ellen.